Eiken wandplank blinde bevestiging

Home » Blindewandplanken » Eiken wandplank blinde bevestiging

Eiken wandplank blinde bevestiging

Een blind bevestigde eiken wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, schilderijen, fotolijsten, planten en dergelijke. Onze blind bevestigde eiken wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens, werkkamers, slaapkamers en winkels.

Ons wandplankensysteem is zo ontwikkeld dat de plank volledig ‘blind’ aan de muur wordt bevestigd. Dit geeft de wandplank een nette en luxe uitstraling zonder dat dit ten koste gaat van het draagvermogen.

U kunt kiezen uit een wandplank voor zware belasting of lichte belasting.
Ook valt er te kiezen uit verschillende soorten hout. Denk aan eiken, de robuuste, geschaafde en ongeschaafde variant, gespoten MDF, onbehandeld MDF, teak, iroko, mahonie, steigerhout en verschillende fineer soorten.

Een eiken wandplank voor zware belasting heeft een minimale dikte van 5 cm. De lengte en diepte kunt u zelf bepalen. Het speciale blinde bevestigingssysteem dat in deze plank verwerkt is zorgt ervoor dat de plank zwaar belast kan worden met bijvoorbeeld (kook)boeken.

Het is mogelijk om verlichting in de plank te verwerken voor een praktisch en speciaal effect. Hiervoor worden RVS meubelspots toegepast in halogeen of LED. Ook is het mogelijk om een LED-strip in de plank te verwerken, dit geeft een gelijke lichtverdeling over de gehele breedte van de plank.