Blinde schappen

Home » Blindewandplanken » Blinde schappen

Blinde schappen

Een blind schap is erg praktisch: met een schap aan de muur ontstaat er extra ruimte. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, schilderijen, fotolijsten, planten en dergelijke. Onze blinde schappen worden toegepast in woonkamers, keukens, werkkamers, slaapkamers en winkels.

Ons blinde schappen systeem is zo ontwikkeld dat het schap volledig ‘blind’ aan de muur wordt bevestigd. Dit geeft het schap een nette en luxe uitstraling zonder dat dit ten koste gaat van het draagvermogen.

U kunt kiezen uit een schap voor zware belasting of lichte belasting.
Ook valt er te kiezen uit verschillende soorten hout. Denk aan eiken, de robuuste, geschaafde en ongeschaafde variant, gespoten MDF, onbehandeld MDF, teak, iroko, mahonie, steigerhout en verschillende fineer soorten.

Een blind schap voor zware belasting heeft een minimale dikte van 5 cm. De lengte en diepte kunt u zelf bepalen. Het speciale bevestigingssysteem dat in dit schap verwerkt is zorgt ervoor dat het schap zwaar belast kan worden met bijvoorbeeld (kook)boeken.

Het is mogelijk om verlichting in het blinde schap te verwerken voor een praktisch en speciaal effect. Hiervoor worden RVS meubelspots toegepast in halogeen of LED. Ook is het mogelijk om een LED-strip in het schap te verwerken, dit geeft een gelijke lichtverdeling over de gehele breedte van het schap.

Assortiment

Klantenservice

Contact

Blindewandplanken.nl
Nikkelstraat 18
2984AM Ridderkerk

  0180-462478
  info@blindewandplanken.nl

Beoordeling 8.7 gebaseerd op 456 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Blindewandplanken onderdeel van Decosier | Sitemap | Privacyverklaring